Навръх Нова година традицията повелява да завъртим баницата и да си изтеглим късмет. Този хубав обичай бе спазен в студиото на DIEMA SPORT 2 след последния мач за 2017 година. Уест Бромич Албиън и Арсенал не се победиха, като направиха 1:1, а след това водещите Петър Виденов и гостът и коментатор на финалния двубой Георги Драгоев изтеглиха по един късмет за тимовете в Премиърлийг.

Тегленето започна съгласно класирането на съставите, като се стартира с лидера Манчестър Сити, който на 31 декември направи 0:0 с Кристъл Палас. Съдбата като че ли си направи шега с манчестърци, които сякаш откраднаха късметчето на градския си съперник Манчестър Юнайтед - „Да наваксаш 15 точки разлика“.

На Челси се падна „Нов защитник под 50 милиона“, а Манчестър Юнайтед, който не изживява най-добрите си дни, има повод за усмивка с „Контузии на основните играчи да избегнеш“.

За Ливърпул големите мачове предстоят, а новогодишният късмет отреди „всички дербита да спечели“.

С огромно намигване Арсенал се натъкна на „Нов договор за ТВ права с Нова броудкастинг груп“, а големият съперник на „топчиите“ Тотнъм ще се радва на „нова купа през 2018 година“, поне според късметите в новогодишната баница.

Любопитно е да се отбележи, че намиращият се на дъното Суонси изтегли може би най-желания от мениджъра на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо късмет – а именно 600 милиона за трансфери.

Повече може да видите в прикаченото видео!