Ако сте фенове на английския футбол или просто искате да опитате своя късмет, за да спечелите страхотна награда от Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom” просто участвайте в Гол на кръга във Висшата лига.

Един от вас ще спечели фланелка на любимия си английски клуб, но за това се иска активност от ваша страна – изберете най-атрактивния гол от изминалия 33-и кръг от Премиърлийг.

Тъй като навлизаме в последните часове на надпреварата, ще ви дадем и джокер. Към момента води попадението на Стив Куук от Борнемут, реализирано срещу Астън Вила.

Именно от онези, които са гласували за гола-победител, ще бъде изтеглен след жребий и щастливецът, който гордо ще може да носи своята фланелка.

Най-хубавото от всичко обаче е, че само след няколко седмици, след края на сезона в Англия ще бъде изтеглена и голямата награда - билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

За да участвате ви е необходима само регистрация за Gong.bg, a ако нямате такава – става само за няколко секунди.  Остават само няколко часа до края на седмичната игра, затова не пропускайте шанса си. Гласувайте ТУК!