Много е възможно Кепа Арисабалага да е изиграл последния си мач за Челси, твърдят английските медии. Наставникът на "сините", Франк Лампард, сподели, че ще търси нов вратар преди летния трансферен прозорец. 

Резервният вратар на лондончани, Уили Кабайеро, се завърна в игра при равенството 2:2 срещу Лестър в двубой от 25-и кръг на Висшата лига. Аржентинският страж не се справи по най-добрият начин, но Лампард е готов да му даде време. 

След двубоя Кабайеро сподели, че е знаел, че ще бъде титуляр. 

"В деня преди мача тренирахме и разбрах, че ще започна от първата минута. Бе труден момент за Кепа, за отбора. Ние се уважаваме много, за треньора също бе тежко", сподели вратарят. 

"Той ми каза да бъда уверен. Знам, че е трудно решение за него, но го приех и му се насладих. Бе много честен с мен. Като вратар, трябва да превключвам много бързо и да съм готов за всяка възможност. Чувствам се перфектно, защото играхме добре и взехме точка на труден стадион, срещу труден отбор", призна Кабайеро. 

"Ще видим какво ще стане, аз ще продължавам да показвам, че мога да играя и да съм в стартовата единайсеторка. Но никой не е сигурен за мястото си. Треньорът ни каза да продължаваме да работим усърдно."