Футболистът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг заяви, че все още вижда себе си като крило, макар в последно време да изпълнява почти изцяло функциите на ляв краен бранител в състава на "червените дяволи".

32-годишният английски национал получи редица похвали за представянето си в дербито с Ливърпул, когато напълно обезличи голмайстора на съперника Мохамед Салах, с което спомогна за победата на Юнайтед с 2:1.

"Не знам коя е най-добрата ми позиция на терена. Вече не съм сигурен", каза пред ESPN Йънг, който има 27 мача за Манчестър Юнайтед от началото на сезона.
"Все още виждам себе си като крило, защото играех на тази позиция много дълго време. Играел съм и като плеймейкър, и като нападател. Единствено като вратар и като опорен халф все още не съм се пробвал за Юнайтед", добави бившият играч на Уотфорд и Астън Вила.

"Знам, че когато и мениджърът да ми каже, че ще играя, аз излизам и давам 100 процента от себе си и се старая да играя добре, което мисля, че и правя през този сезон. Всеки играч иска да игра в колкото се може повече мачове. До края на сезона има още доста мачове и докато играя добре и мениджърът е доволен от представянето ми, аз искам да обличам екипа и да излизам на терена", каза още Йънг.

Англичанинът, определено доволен от представянето си в дербито с Ливърпул, използва профила си в една от социалните мрежи, за да се обърне към феновете си и да се пошегува с Мохамед Салах: "Спрете да ме питате! Той не е в джоба ми, кълна се, че не е там."/БТА