Футболистът на Тотнъм, Дани Роуз, нападна мениджъра на "шпорите, Жозе Моуриньо, за това, че не му е давал достатъчно шансове за игра. Англичанинът бе неизменна част от избраниците на Маурисио Почетино, но с идването на португалския специалист ситуацията се промени, което принуди Роуз да премине под наем в Нюкасъл за 6 месеца. 

"Чувствах, че не ми се дава достатъчно възможност за игра", призна Роуз пред ББС Радио 5.

"Не исках да играя за него. Един месец след като дойде ми стана ясно, че никога няма да играя. Бе трудно да излизам въобще да тренирам, знаейки, че няма да получа шанс", заяви Роуз. 

"Нещата между нас не проработиха, но все пак уважавам всичко, което прави за клуба. Когато пое тима, разликата с Челси бе 12 точки, а сега е само 4."

Защитникът има още 18 оставащи месеца от договора си със "шпорите" и най-вероятно лятото на 2021 година ще се превърне в свободен агент. 

"Искам отново да играя - Европейското предстои, искам да съм във форма. Трябва да се справя добре в Нюкасъл, за да повярват, че са взели правилното решение. Уверен съм във възможностите си и знам, че мога да го докажа", заяви Роуз.