Бившият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни тъкмо възстанови брака си след обвинения в похождения и пак името му беше замесено в подобен скандал. Бившата участничка в английския ВИП-Брадър Хелън Ууд обяви, че е спала с нападателя преди години, във времена, в които половинката му Колийн е била бременна. 

Тя дори разкрива още по-пикантни подробности, че като цяло играчите на Манчестър Юнайтед са ѝ били клиенти, както и на нейни приятелки. А една от звездите, чието име не назовава, обичал да участва в тройки с импресариото си, като двамата се целували, пошляпвали и действали със садо-мазохистични прийоми. Въпросният футболист бил женен, с дете и само е ясно, че бил чужденец. 

Колкото до Рууни, тя твърди, че не е била единственото момиче, с което изневерявал на жена си, а дори имал и връзка с медицинска сестра. Хелън Ууд разкри и пикантни подробности от изпълненията на Рууни по онова време. Всички те ще излязат в автобиографията ѝ, която ще бъде публикувана другата седмица. 

"Рууни правеше секс с много момичета, които ми бяха приятелки. Една от тях беше Джени Томпсън, а с друга имаше почти извънбрачна връзка. Една от фантазиите му беше няколко от момичетата да се обличаме като чистачки и сякаш ходим да чистим къщите на съотборниците му."

"Когато приключвахме със секса, той беше изключително мълчалив. Докато си слагах обратно бельото, го питах дали е ОК да се обличам пред него, той отговаряше сухо с едно "Да", млъкваше за кратко и после изстрелваше: "Защо направих това?" и дори ми призна, че жена му е бременна."

"След това ми каза, че категорично никой не трябва да разбира за нашите отношения. Аз самата му казах, че имам син и не мога да му съсипя живота с признанията си за това. Но изглежда, че вината не го глождеше дълго, защото седмица по-късно пак бяхме заедно и вършехме извращения", заяви Хелън Ууд.