Нападателят Даниел Стъридж все пак може да продължи кариерата си в Ливърпул и през новия сезон, въпреки че прекара втората половина на миналата кампания под наем в тима на Уест Бромич Албиън.

Стъридж започна подготовка с „червените“, а вчера отбеляза и първите си два гола в контролата срещу Честър, спечелена от Ливърпул със 7:0.

Юрген Клоп остана доволен от показаното от Стъридж, който си заслужи похвали.

„Видях много добри неща от Даниел. Все още има какво да покаже, за да ме впечатли, но аз знам какви са неговите качества. Това бе много позитивна седмица за него, а днес изглеждаше наистина добре. Когато той се появи на терена започнахме да играем. Така стоят нещата за момента“, коментира Юрген Клоп.

Германският специалист използва 22-ма играчи в двубоя, като във всяко от полувремената Ливърпул игра с различен състав. Новите попълнения Наби Кейта и Фабиньо направиха своите дебюти, макар и неофициални.

Юрген Клоп също остана приятно изненадан от многото публика по трибуните, която бе над 4000 човека, въпреки че в същото време Англия играеше срещу Швеция в четвъртфинален сблъсък на Мондиал 2018.

„Ако бях на тяхно място щях да гледам Англия, ако разбира се не ми бе работа да съм тук. Не мислех, че някой ще дойде да ни гледа“, призна Юрген Клоп.

Още по темата:

Ливърпул започна ударно със 7:0