Изненадващ ход може да предприеме Манчестър Юнайтед. По информация на английското издание The Sun „червените дяволи” са решили да не се разделят с настоящия си мениджър Луис ван Гаал, въпреки многото слухове, че холандецът ще бъде заменен от Жозе Моуриньо.

Юнайтед още размотава Моуриньо, няма договор

Твърди се, че на „Олд Трафорд“ обмислят вариант, при който двамата специалисти да работят заедно. Говори се за организация, при която специалистът, извел Холандия до третото място на Мондиала през 2014-а година ще заеме пост на спортен директор, докато Единствения ще бъде треньор.

Моуриньо има едно условия, за да поеме Юнайтед

Близки до клуба споделят, че на Театъра на мечтите вярват, че по този начин ще имат двама качествени футболни специалисти, а така отборът ще бъде изведен от летаргията, в която изпадна след пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън.

Моуриньо: Нищо не съм подписвал, живея си живота

През този сезон Юнайтед не успя да се класира за Шампионската лига, като завърши на 5-о място в подреждането на Висшата лига и ще се бори в Лига Европа.

Рууни и компания са финалист в ФА Къп, където ще спорят с Кристъл Палас. Мачът е на 21 май от 19.30 часа и ще бъде предаван по Diema Sport 2 и в Gong Play. Развитието на срещата ще може да бъде проследено и в Gong.bg.