Манчестър Юнайтед подписа през седмицата с добре познатия на феновете Златан Ибрахимович и изглежда с това приключи лятната си селекция. Поне такова признание направи мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. 

Жозе направи разяснения относно Ибрахимович

С тези негови думи стана ясно, че тимът се отказва от борбата за подписа на Иван Перишич от Интер. Но Специалния намекна, че все още има един пост в състава му, който може да се подсили още повече, но това ще остане за следващия сезон. И явно става въпрос за позицията на хърватина. 

Златан отново е в играта, върна се официално на “Олд Трафорд“

"Всеки знае, че с удоволствие бих привлякъл още един играч, но не мисля, че това ще се случи сега. Говорил съм с борда на директорите и съм ги уведомил, че няма да имат никакъв натиск от моя страна за подсилване на състава до края на пазара."

Лампичката на Юнайтед започна да свети в червено за Роналдо

"Съставът е окомплектован, трябва ми само още един играч за още една позиция, която може да бъде подсилена повече, но това може да се отложи спокойно за следващото лято", сподели Моуриньо. 

Селекцията на "червените дяволи" беше скромна откъм брой новопривлечени играчи, но за тях бяха платени внушителни пари. На "Олд Трафорд" това лято акостираха Ромелу Лукаку, Неманя Матич и Виктор Линдельоф, а Златан Ибрахимович преподписа за още един сезон.