Манчестър Юнайтед изживява едни от най-тежките си дни под ръководството на Жозе Моуриньо. „Червените дяволи“ са в серия от две последователни загуби, а втората бе наистина гръмка – 0:3 от Тотнъм на „Олд Трафорд“.

Бърнли от своя страна приключи епопеята си в Лига Еворпа, след като отпадна от Олимпиакос в плейофите на турнира и сега може да се съсредоточи върху вътрешния шампионат. Какви сили обаче са останали на момчетата от „Търф Моор“, се пита в задачата. Предполага се, че Юнайтед все пак ще съумее да вземе своето с оглед на късата скамейка и изтощението у съперника.

Головете в срещата обаче няма да са много като се има предвид, че „червените дяволи“ са вкарали най-много 2 в един мач през този сезон. Като гости в предишната кампания вицешампионът също изпитваше трудности. Равенство на полувремето и успех за Юнайтед е със ставка 4,33. В същото време минимален успех за гостите с точен резултат 0:1 – 6,50. И „ънъдърът“ (2,00), и „оувърът“ (1,80) са примамливи. Риск обаче е да се залага на повече попадения.