Отборът от Националната лига Рексъм поднесе истинска сензация, след като победи с 4:3 в своето гостуване на тима от Чемпиъншип Ковънтри Сити. Головете за гостите бяха дело на Сам Долби, Лий, Томас О`Конър и Пол Мълин от дузпа, а за Ковънтри точни бяха Бен Шийф, Виктор Гьокереш и Кейси Палмър.

33 снимки

Още в 12-та минута Сам Долби откри резултата, след чудесно подаване на Люк Йънг. Само шест минути след това Лий се възползва от презицен пас от Калъм МакФадзин, за да направи 2:0. Домакините реагираха и натиснаха, а в 36-та минута намалиха резултата чрез Бен Шийф. Нов шок обаче последва за Ковънтри, след като в шестата минута на добавеното време за първата част Томас О`Конър вкара трето попадение за Рексъм.

В 57-та минута нещата за Ковънтри Сити станаха катастрофални, след като Джонатан Панзо получи директен червен картон, а и бе отсъдена дузпа за гостите. Пол Мълин се нагърби с изпълнението и резултатът стана 4:1. След това попадение Ковънтри наистина натисна сериозно и в 69-та минута Виктор Гьокереш намали резултата след асистенция от Кейси Палмър. Именно последният вкара следващото попадение за 3:4 само седем минути след това. Силите на Ковънтри не стигнаха за повече и Рексъм отстрани своя значително по-именит съперник.