В двубой от 36-ия кръг на Чемпиъншип Уест Бромич Албиън направи 1:1 с последния в таблицата Ипсуич. Още в 4-ата минута Стефан Йохансен откри за домакините от УБА, но три минути след подновяването на играта през втората част Нолън изравни.

След попадението за домакините, Ипсуич се опита да се върне в мача, но ситуациите не бяха много чисти. В края на полувремето УБА можеше да увеличи преднината си, но вратарят на Ипсуич направи отлично спасяване. Гостите имаха претенции за дузпа в добавеното време на първата част, но съдията не отсъди такава.

Нолън изравни резултата в 48-ата минута с отлично попадение с глава и не остави шансове на вратаря на домакините. В 59-ата минута на двубоя грешка в отбраната на домакините щеше да доведе до нов гол във вратата им, но стражът се справи като излезе напред и изби кълбото.

В 65-ата минута отлична проява на вратаря на гостите се справи със ситуацията при опасен удар към него. Гостите отвърнаха с опасна атака в 79-ата минута, но домакините оцеляха. 

Въпреки опитите на домакините да стигнат до успеха, това не им се отдаде и двата тима взеха по 1 точка. След нея УБА е на 4-ото място с актив от 61 точки, Ипсуич е на последното място с 22.