Темата за феновете на Арсенал в последните дни е една - ще продължи ли договора си мениджърът Арсен Венгер или ще напусне след края на сезона, след като изтече договорът му. И те са разделени на две в желанията си. 

Днес редица уважавани журналисти на Острова написаха, че французинът вече се е договорил с ръководството на "артилеристите" и ще подпише договор за още две години. И веднага Венгер беше попитан дали има новини в тази насока. А той отговори, че... няма. 

"Имам новини за вас на тази тема и те са, че нямам новини. Независимо колко време остана в Арсенал, аз ще бъда изцяло концентриран и фокусиран върху работата си тук. А колко дълго ще остана, няма абсолютно никакво значение."

"Сега съм напълно концентриран върху това, което искам да постигна с отбора. Сега минаваме през тежък период относно резултатите ни и затова най-важното е да излезем от тази негативна спирала."

"Много страдаме в момента, истина е това, но трябва да се гледа и в перспектива. А сега сме с два мача по-малко и сме на полуфинал за ФА Къп, така че въпросът е да се подготвим добре и да излезем от това положение", сподели Венгер.