Арсен Венгер ще обяви много скоро дали ще остане начело на Арсенал или ще си тръгне. Французинът вече е взел решение за бъдещето си, но все още не иска да го обявява публично.

Дори и той да не е решил да се оттегли, изглежда прекалено възможно да бъде уволнен, след като "топчиите" допуснаха трето поражение в последните си 4 мача, този път от Уест Бромич с 1:3.

Загубата увеличи напрежението над Венгер, който пое клуба през 1996 година.

Гневът на феновете срещу Венгер

"Знам какво ще правя. Скоро и вие ще разберете. Днес не се притеснявам за бъдещето ми. Ние сме в изключително лоша серия, в каквато не сме били от 20 години насам. Губим мач след мач и това в момента е много по-важно от моето бъдеше.", разкри 67-годишният французин.

Контрактът на Венгер изтича в края на сезона и въпреки представянето, ръководството му е предложило да го удължи с още 2 години. Нарастващото недоволство от страна на феновете и зачестилите протести, които имат за цел да убедят наставника да напусне, може би са го разколебали.

"Това не ни се е случвало преди. Имаме големи прболеми и ни е трудно да ги оправим. Имаме изключително трудна задача да се завърнем подобаващо и да се концентрираме на големите мачове, които ни предстоят.