Нападателят на Манчестър Юнайтед - Одион Игало, който бе нает от Шанхай Шенхуа, сподели впечатленията си от преместването си на "Олд Трафорд".

"Беше много драматично. Моят агент ми се обади предния ден и каза за интереса на Манчестър Юнайтед. Исках да всичко да се случи. Няколко други клуба проявиха интерес към мен, но аз казах: "Моля, просто изберете Юнайтед, ако е възможно".

В 11:00 часа в Шанхай агентът ми се обади да ми каже, че Манчестър иска да сключи сделка, затова се събудих същата вечер и започнах да търся преводач, който да отиде в съвета на директорите и всичко останало.
Не спах цяла нощ, тъй като трансферният прозорец приключи в 7 часа шанхайско време. Агентът каза, че ще получа обезщетение, за да отида в Юнайтед. Казах: "Не ме интересува. Направи го да се случи. Искам да играя в Юнайтед. Не ме интересува какво ще бъде намалението на заплатата.
Обадих се на майка ми, тя беше щастлива, плачеше и всичко това. Беше драматично, не спях и бях много щастлив, че най-накрая се разбрахме", заяви Одион Игало.