Хъл Сити победи Манчестър Юнайтед в 1/2-финал-реванш в турнира за Купата на Лигата с 2:1, но не съумя да стигне до финала, след като в първата среща загуби с 0:2.

С общ резултат 3:2 Юнайтед е на финал. За Хъл се разписаха Хъдълстоун и Ниасе, за Юнайтед ценното попадение реализира Погба.

Домакините създадоха първото положение пред вратата на Де Хеа в 9-ата минута след удар на Макгуайър, но топката премина над вратата на Де Хеа.

По-активната игра на домакините доведе до попадение. В 35-ата минута Маркос Рохо наруши правилата срещу Макгуайър и съдията отсъди дузпа, след което от бялата точка Том Хъдълстоун изведе "тигрите" напред в резултата и върна интригата в мача, след като направи общия резултат 1:2.

До почивката нови попадения не паднаха и интригата остана за втората част.

В 47-ата минута Пол Погба падна в наказателното поле на Хъл, но Джон Мос не отсъди дузпа.

Шест минути по-късно Хъдълстоун с ръце избута Крис Смолинг в наказателното поле на Хъл, но отново съдията не отсъди най-тежкото наказание в полза на "червените дяволи".

В 66-ата минута момчетата на Жозе Моуриньо стигнаха до попадение. Том Хъдълстоун опита да изчисти топката, която попадна на крака на Пол Погба и той изравни резултата, с което общия резултат стана 3:1 за Юнайтед.

В 78-ата минута Ниасе нацели гредата зад вратата на Де Хеа.

Хъл Сити съумя да се разпише в 85-ата минута, когато все пак Ниасе се разписа за 2:1 с красив гол.

В последните минути Хъл Сити натисна съперника си, но не съумя да стигне до нов гол, а това класира Юнайтед във финалната битка на "Уембли", където ще играе срещу Саутхемптън.