Играчите на Хъдърсфийлд продължават да се държат в подножието на върха в Чемпиъншип. Това стана след победа като гост над изпадналия от елита Норич с 2:1 на неговия "Кероу Роуд". Победата на гостите беше изкована още преди почивката и те се зарадваха с важните три точки в битката си. 

А този мач започна просто феноменално. След невероятен пропуск на "канарчетата" в първите минути, те инкасираха попадение още в 5-та минута. Тогава след страхотен пробив Том Смит центрира от десния фланг и връхлитащият Елиас Качунга с глава прониза мрежата за 1:0. 

Но още в ответната атака домакините изравниха. Тогава събитията се повториха, но пред другата врата, като Роби Брейди центрира от левия фланг и качи топката на главата на Джонатан Хаусън, който от 8-9 метра прониза мрежата на Хъдърсфийлд за 1:1. 

Но още преди почивката гостите успяха пак да стигнат до преднина. Печелившата комбинация - Том Смит подава, Елиас Качунга реализира - се повтори и в 40-та минута, а това попадение се оказа и последното в мача. 

След почивката "канарчетата" натиснаха в търсене на обрата, но Себастиан Басонг, Стивън Нейсмит и Роби Брейди направиха невероятни пропуски. Качунга пък изпусна да направи хеттрик и така в крайна сметка победителят се оказа ясен още след първата част. 

След този развой Хъдърсфийлд събра 39 точки в класирането на третата позиция и е на 7 от върха, където се намира Нюкасъл. Преследвачът му Брайтън е само с една по-малко. Норич пък е 9-и с 33 точки и не е толкова далеч от местата в плейофите.