Анди Керъл, 33-годишният бивш английски национал, който сега играе за Уест Бромич във второто ниво на английския футбол, беше заснет с блондинка 15 дни преди сватбата си с Били Мъклоу.

Кадърът стана популярен, а британската преса побърза да разгласи на аудиторията си ситуацията. Нападателят е бил в Дубай, където е било моминското парти на бъдещата му съпруга.

След това тя се връща в Англия, а той остава в емирството, за да стартира два дни по-късно своето ергенско парти. Бившият играч на Нюкасъл и Ливърпул прекарал първия ден на купон с Тейлър Джейн Уилки, която е мениджър на бар.

Керъл в крайна сметка я е поканил с двама свои приятели да отидат в друг бар, след което са се озовали в апартамента, в който е отседнал играча. Оттам пък излязоха снимки на русокосата дама с играча в леглото. След това тя пусна снимки с халат на играча, на който бе изписано името му.

След това дамата говори за британски таблоид, споделяйки, че „всичко е било невинна шега“ и е станало след партито. „Отидохме в неговия хотел, а там бяхме аз, Анди и един мой приятел. Не съм спала с него, просто бяхме тримата в стаята. Беше натоварен ден и една нощ с много пиене. Всички бяха много пияни. Отидохме в апартамента, послушахме музика, след което той си легна и заспа. С приятеля ми останахме там до сутринта и направихме снимката на шега. Нищо сексуално не се е случвало“, сподели тя пред медиите във Великобритания.