В миналия кръг на Висшата лига Кристал Палас успя да изненада шампиона Манчестър Сити и да измъкне точка от „гражданите“, след като навакса пасив от два гола. Това определено бе добър резултат за Палас, но с изключение на тази среща, нещата за лондонския клуб не се развиват по най-добрия начин.

Дори мениджърът Рой Ходжсън на няколко пъти призна за напрежение в клуба и обвини част от феновете, че не подкрепят достатъчно отбора. Сега Ходжсън се обърна към шефовете на Палас, като директно заяви, че се нуждае от нови попълнения още през януари.

 „Силно се надявам, че този път ръководството ще чуе моите думи. Към настоящия момент не се намираме там, където искаме да бъдем и определено аз не съм доволен. Искаше ми се да сме доста по-нагоре в класирането, но реалността е друга и ние трябва да я приемем. Разбира се, не очаквам чудеса през януарския трансферен прозорец, защото този период е труден за привличане на нови футболисти, но желая, ако можем да се подсилим с едно или две нови попълнения. Това ще вдигне класата, ще увеличи конкуренцията в състава, но е важно да намерим подходящите хора. Заявил съм своите искания пред ръководството и само мога да чакам и да се надявам, че нещата ще се случат. И преди казах, че значително трябва да подобрим представянето си и точката срещу Манчестър Сити определено бе добре дошла за нас. Дано продължим с възходящото представяне и трупаме още точки“, каза бившият селекционер на Англия.