Мениджърът на Челси Гуус Хидинк определи победата на Челси срещу Саутхемптън (2:1) за заслужена.

„Мисля, че заслужено спечелихме. Те не бяха допускали гол в последните си шест, седем мача. Това означава, че ние сме се представили успешно, защото успяхме да вкараме две попадения“, коментира Хидинк.

„Ние изоставахме с 0:1, но показахме характер и успяхме да обърнем развоя на мача и да стигнем до победата. Ние се представихме много добре през втората част. Показахме добра организация и успяхме да отбележим два гола“, добави холандецът,

„Извадих Баба Рахман заради грешката, която допусна при гола на Саутхемптън. Исках да предпазя отбора от още подобни грешки. Той бе много разстроен в съблекалнята заради своята грешка и се наложи да направим тази рокада“, продължи мениджърът на Челси.

„Бранислав се справя много добре, когато играе с глава. Той има много добър отскок. Изпълнението му в 89-та минута бе перфектно. Надявам се, че Джон Тери скоро ще се върне в игра. Имаме още много мачове, които ни остават до края на сезона. Няма да предприемаме никакви рискове със здравословното състояние на играчите“, каза още Гуус Хидинк.