В петък започва сезонът във Висшата лига. Времето за последни корекции на състава ни за фентъзи играта в английското първенство изтича. Предстоят 380 вълнуващи двубоя, след края на които някой отбор и мениджърът му ще вземат златните медали, а някои виртуален селекционер ще се окичи с фентъзи титлата се 2022/23.

Една от стъпките в тази посока за вас би могла да се окаже вземането на Харви Барнс от Лестър Сити за първия кръг. Англичанинът направи повече асистенции в домакинствата си, от който и да е друг състезател във Висшата лига. В дома на своя тим той направи 9 голови подавания и вкара един от шестте си гола там. В първия кръг „лисиците“ приветстват Брентфорд на Кинг Пауър Стейдиъм, а в момента Барнс е част едва от 4.1% от отборите, регистрирани в играта. През миналия сезон лондончани не допуснаха гол в гостуванията си само 2 пъти.

В третия кръг Лестър приема Саутхямптън, а до деветия, в дома на шампиона от 2016-та, идват още Манчестър Ю, Астън Вила и Нотингам Форест.

Цената на Харви Барнс е 7.0 млн. и е много подходящ за отбори, фокусирани върху това бюджетът да бъде разпределен равномерно с доста футболисти, чиято стойност е около 8.0 млн. Крилото в състава на Брендън Роджърс може да се окаже разликата в наша полза в първия кръг на популярната игра.