Шон Лонгстаф стана поредният, който се изказа по изключително ласкав начин за Еди Хау. Похвали към специалиста летят отвсякъде, а сега халфът на Нюкасъл разкри, че е истинско удоволствие да се работи с треньор от подобен ранг.

Според юношата на „свраките“, всички в клуба гледат в една посока и в тима от североизточна Англия цари пълно обединение.

„Виждам как нещата в Нюкасъл се променят с всеки изминал ден. Обстановката е прекрасна, а по този начин се работи с лекота. Всички гледат към светлото бъдеще и са готови за новите предизвикателства. Еди Хау е брилянтен мениджър и е истинско удоволствие за мен да работя с него.

Дори и по-често да влизам като резерва, това не е толкова важно, тъй като Еди е човек, от когото можеш да научиш много. В съблекалнята атмосферата е страхотна и момчетата гледат уверено напред. Мога само да уверя всички, че светли дни чакат нашия клуб“, коментира Лонгстаф.

Все още обаче има въпросителни около оставането на полузащитника в Нюкасъл, тъй като неговият контракт изтича през лятото.