Футболистът на Нюкасъл Джонджо Шелви призна, че се чувства несигурен за бъдещето си в клуба. 29-годишният англичанин стана първият състезател, който коментира случващото се в клуба и новата власт в североизточна Англия. Той е в Нюкасъл от пет години и е сигурен, че предстоят чудесни дни и с помощта на новите собственици отборът ще се завърне там, където заслужава. 
 
„Трудно ми е да ви опиша колко са развълнувани всички. Тук еуфорията е толкова голяма, че човек трябва да я види със собствените си очи. Всички са радостни, празнуват, но нека бъдем честни - крайно време беше Нюкасъл да получи по-добро бъдеще. Феновете го заслужават, отборът също. Сега новите собственици ще направят чудеса. 
 
Феновете постоянно говорят как искат Меси и Мбапе и това е напълно нормално. Поставят се високи цели като спечелването на Висшата лига и Шампионската лига, просто в момента небето е лимита за Нюкасъл. Разбира се, аз искам да съм част от всичко това. Ще направя каквото зависи от мен, за да се докажа пред новото ръководство. Позитивен човек съм и ще се боря. Всеки на мое място би искал да остане в сегашната ситуация. Смятам, че ако се представям добре, може би ще получа своя шанс. Най-важното е, че предстоят светли дни за всички, които обичат този клуб, твърдо вярвам в това“, завърши Шелви.