Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна в прав текст, че не очаква да запази работата си и през следващия сезон, ако не донесе сериозен трофей на "Етихад". Той говори за предаването на Гари Линекер по "Би Би Си". 

Най-скъпият защитник аут за 9 месеца

"Радостен съм да съм тук, но знам, че ще бъда съден по това, колко титли ще спечеля. В големи клубове като Сити, ако не печелиш, няма как да останеш. Очаквам същото да се случи и с мен."

Агуеро потрошен след катастрофа в Холандия

"Разбирам и играчите си, които искат да играят във всеки мач и понякога виждам разочарованието им, когато не са на терена. Трябва да разберат, че и на мен ми е трудно, когато избирам някого пред другиго, въпреки че и двамата с в страхотна форма. Все пак имам само 11 избора за титуляри", заяви Гуардиола. 

Ман Сити загуби основен играч за няколко месеца

"Гражданите" започнаха страхотно сезона, както беше и през миналата кампания. Тогава обаче последва срив и те не спечелиха нищо значимо. Гуардиола е наясно с това и затова не иска моментът да се изпуска. 

"Видяхте миналата кампания колко лесно сякаш идваха победите ни. И после изведнъж - не знаем какво става. Сега обаче имаме чувството, че всеки момент ще вкараме гол, нещо което го нямаше в началото на миналата кампания", сподели Гуардиола.