Един от уважаваните треньори в Англия от съвсем близкото минало Мартин Йол за пореден път затвърди убеждението у феновете, че има особено високо мнение за българската звезда Димитър Бербатов. Той нарече нападателя "най-талантливият футболист", с когото е работил. 

Холандецът го похвали в свое изказване, посветено на друг негов възпитаник, когото обаче е открил сам - Муса Дембеле. За него това са двамата футболисти с най-големи качества, на които е бил треньор, но безспорно българинът е на първо място. Двамата с него работиха в Тотнъм и Фулъм. 

"Муса Дембеле е един от най-добрите футболисти, с които съм работил и казах това на Бербатов. Отидох при Дими и му казах: "Ти може би си най-талантливият ми футболист, когото някога съм виждал да работи с мен, но Дембеле е много добър за второто място след теб". Муса може да играе във всеки голям отбор по света", сподели Мартин Йол. 

В момента българинът е на финалната права на кариерата си и търси един последен отбор, в който да приключи кариерата си. Ако не го направи до края на месеца, по всяка вероятност ще сложи край на активния си период на терена.