Нападателят на Челси Тами Ейбрахам призна, че пропуснатата дузпа на финала на Суперкупата на Европа се е наредила сред най-неприятните моменти в кариерата на играча.

22-годишният стрелец прорпусна решителната дузпа за своя тим срещу Ливърпул и по този начин "мърсисайдците" се поздравиха с победата и трофея. След срещата той е получил редица остри съобщения в социалните мрежи, според които той не е достатъчно добър за отбор като Челси. 

Англичанинът обаче опроверга редица свои критици, записвайки 15 гола във Висшата лига отначалото на кампанията. Онзи пропуск на финала за Суперкупата обаче остава най-неприятното му изживяване във футбола. 

"Помня, че при засилката вече усетих напрежението, тъй като никой не беше пропуснал до момента и трябваше да вкарам. Знаех какво искам да направя, но си смених решението в последния момент", започна Ейбрахам. 

"След срещата не исках да слушам нищо и не исках да виждам никого. Сълзите ме обзеха и загубих от самочувствието си след този ден. Започнах да се замислям дали целият стрес, свързан с играта в клуб като Челси, си струва. Получавах расистки коментари, критики и много неприятни коментари. Изпуснатата дузпа беше най-ужасният момент във футболната ми кариера до момента", завърши той.