Нападателят на Челси Тами Ейбрахам призна, че изпитва удоволствие да играе редом със звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд за националния отбор на Англия. Ейбрахам обаче не пропусна да отбележи, че първо трябва да измести най-добрият нападател според него в света - Хари Кейн.

БГНЕС
22 снимки

Стрелецът на "сините" успя да оправдае доверието на мениджъра си Франк Лампард, отбелязвайки 15 гола до момента през сезона. Голаджията откри и сметката си за националния отбор на Англия при победата със 7:0 срещу Черна гора. 

Ейбрахам сподели, че е бил особено впечатлен от изявите на Маркъс Рашфорд по време на тренировките с националната селекция на "трите лъва". 

"Начинът, по който стреля, бързите му крака, техниката му и начинът, по който преодолява съперниците си - Рашфорд е просто радост за очите. Бих обожавал да играя с него", започна стрелецът, който не пропусне да залее и Хари Кейн със суперлативи. 

"Той е най-добрият в света, тренировките с него са лудост. Даже и на разгрявките преди мачовете, когато всички са спокойни Хари просто намира горните ъгли с всеки удар. Просто седиш и не можеш да повярваш какво виждаш", завърши заплененият Ейбрахам.