Имаш голямо желание да посетиш мач от Премиърлийг? Мечтаеш да стъпиш на един от митичните стадиони в Англия или просто да се завърнеш отново там, където вече си бил? Това може да се случи съвсем скоро, с малко късмет и без почти никакви усилия от твоя страна.

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и Vivacom ще заведе теб и твой приятел на мач от Премиърлийг. Може да се случи точно на теб, но за целта се изисква да участваш в играта.

Избери най-атрактивния гол от трите предложения в Gong.bg, които можете да намерите ТУК! Имаш още малко време за тази седмица. В събота ще стане ясно кой ще спечели седмичната награда, а в края на сезона и годишната - невероятноъо пътуване.

След всеки кръг във Висшата лига можеш да спечелиш и фланелка на любимия английски отбор. Годишната награда са два билета за мач от Висшата лига от сезон 2016/17, два двупосочни самолетни билета до Англия и хотелско настаняване за двама души за 2 нощувки.

Всичко това се намира само на един клик разстояние от теб! Ето ТУК! За да гласувате ви е необходима само регистрация в Gong.bg, ако нямате такава – всичко става за секунди.  Не пропускай шанса си, може съдбата да се усмихне точно на теб!