Главният виновник за успеха на Тотнъм в третия кръг срещу Манчестър Юнайтед (3:0) в понеделник вечер Лукас Моура вярва, че отборът е способен да триумфира с титлата в Англия.

Бразилското острие на лондончани бе точен на два пъти на „Олд Трафорд”, след като Хари Кейн откри резултата в началото на второто полувреме. С двете си попадения Лукас се превърна в първия футболист на „шпорите”, който отбелязва повече от два гола на „Театъра на мечтите” в ерата на Висшата лига. Това също така е най-големият успех на Тотнъм на стадиона на Юнайтед от 46 години насам.

„Казах и преди мача, че сме способни да победим. Справихме се по превъзходен начин в мача и съм горд с представянето на отбора. Не мога да ви обясня как се чувствам”, сподели Моура секунди след края на срещата.

„Пристигнах в Тотнъм, за да побеждавам. Вярвам в проекта на Маурисио Почетино, както и на клуба. Ако играем по този начин във всеки един мач, то вярвам, че сме способни да вдигнем титлата във Висшата лига. Затова съм тук”, добави Моура.

Тотнъм е четвъртият тим, който е с пълен актив от точки след изиграването на първите три срещи.