Гари Невил вярва, че новият собственик на Челси Тод Боули има катастрофален период на "Стамфорд Бридж", откакто пое клуба. Боули взе някои съмнителни решения в клуба, включително уволнение на двама мениджъри в един сезон и харчене на огромни суми през трансферния прозорец. Тъй като Франк Лампард в момента е назначен за временен мениджър, Невил смята, че американският собственик няма много време да претегля възможностите си.

"Все още имаш два месеца от сезона, трябва да го направиш, както трябва. Не мисля, че Челси може да си позволи просто да остави номер 2 на Греъм Потър до края на сезона. От там трябваше да направят нещо. Те очевидно не могат да получат човека, когото искат. Независимо дали е Нагелсман, Почетино или който и да е.  Боули преживява абсолютен кошмар. Изобщо не върви", сподели Невил.

След като Байерн Мюнхен уволни Юлиан Нагелсман, "сините" имат множество опции пред себе си, включително германския мениджър. С място в Шампионската лига, което изглежда почти невъзможно на този етап и се намира в средата на таблицата във Висшата лига, Челси може да се затрудни да намери топ мениджър.