Футбол по време на трансфери. Това ще трябва да съчетаят цели 14 тима в английската Висша лига тази вечер.

Цели седем мача от 23-ия кръг на Острова ще миксират вниманието на феновете с последните трансфери от затварящия тази вечер януарски трансферен прозорец.

Гвоздеят в програмата е сблъсъкът на „Анфийлд“, в който Ливърпул приема лидера Челси. „Червените“ са в крайно негативна серия от 3 поредни домакински загуби, а във всички турнири през януари 2017 г. Имат четири загуби, три равенства и само една победа.

Тери не иска да играе, за да направи Челси шампион

Трябва да ги прекършим, а това ще стане само с победа. Със сигурност това би бил тежък психологически удар за тях и допълнително предимство за нас в борбата за титлата“, сподели преди мача мениджърът на лидера Антонио Конте.

Италианецът начело на Челси има и да си връща на Юрген Клоп, който му нанесе първата загуба във Висшата лига, през месец септември. А и не бива да се забравя, че всяка серия, позитивна или негативна, си има както начало, така и край. А пък цялата Висшата лига май ще стиска палци на Ливърпул тази вечер от 22 ч.

И така, довечера ще можете да следите мача по DIEMA SPORT 2, да се информирате чрез Gong.bg за всичко около мачовете. Последните три срещи от кръга са в сряда.

Ето програмата за мачовете във вторник:

21:45 Борнемут – Кристъл Палас

21:45 Арсенал – Уотфорд

21:45 Бърнли – Лестър

21:45 Мидълзбро – Уест Бромич

21:45 Съндърланд – Тотнъм

21:45 Суонси – Саутхемптън

22:00 Ливърпул - Челси DIEMA SPORT2 GONG PLAY