Фулъм надви Лийдс с 2:1 в мач от 32-ия кръг на Висшата лига. Това е втора поредна победа за възпитаниците на Марко Силва, след успеха срещу Евертън. Лийдс пък е на 3 поредни поражения и към момента отборът заема 16-то място само на 2 точки от зоната на изпадащите, а с мач повече. 

Всичко по-интересно се случи през второто полувреме, след като домакините не успяха да стигнат до попадение през първата част. Все пак Фулъм контролираше случващото се на терена. 

В 58-ата минута намиращият се в отлична форма уелски национал Хари Уилсън даде преднина на отбора от Крейвън Котидж, след като поtучи центриране отстрани и вкара много красив гол за 1:0. Това е и второто попадение на Уилсън този сезон.

Надмощието на домакините продължи и в 72-ата минута стана 2:0, отново по същия cценарий. Този път в герой за Фулъм се превърна Андреас Перейра.

Седем минути след това гостите върнаха едно попадение. Патрик Бамфорд стреля с левия крак от вътрешността на наказателното поле. Топката се отклони минимално в Жоао Палиня и още повече подлъга вратаря Бернд Лено. В крайна сметка голът бе записан като автогол на португалеца.