Фулъм изпусна един от последните влакове в преследването на директна промоция за Премиършип. Тимът на Славиша Йоканович не успя да вземе на практика спечелен мач с Куинс Парк Рейнджърс на своя "Крейвън Котидж". 

"Котиджърс" водеха с 2:0 след края на редовното време на първата част с попаденията на Том Кеърни и Лукас Пиазон. Масимо Луонго обаче намали в продължението на първото полувреме, а Павел Вжолек изравни малко преди края. 

Фулъм започна мача с масиран натиск, но направи огромен брой пропуски. Все пак това постоянство в предни позиции се отплати за момчетата на Йоканович в 32-та минута, когато Том Кеърни откри с мощен удар от дистанция след пас на Стефан Йохансен. 

В последната минута на редовното време на първата част Райън Сесеньон комбинира по страхотен начин с Лукас Пиазон и бразилецът отбеляза за 2:0 и по всичко изглеждаше, че победата ще е за домакините. 

Продължението на първата част беше само минутка, но в третата му КПР намали резултата след точно изпълнен свободен удар от Масимо Луонго и изведнъж интригата се върна с пълна сила. 

В началото на втората част Фулъм продължи да играе по-добре, но от 60-та минута нататък картината на терена се промени тотално. Рейнджърс взеха изцяло инициативата и усилията им се отплатиха с изравнително попадение в 81-та минута. 

До края на мача повече попадения нямаше и двата тима взеха само по точка. С този актив Фулъм може дори да слезе от третата позиция със своя актив от 69 точки и е на седем точки от втория Кардиф. КПР е с 47 точки, но на практика няма за какво да играе повече този сезон.