Вицепрезидентът на Фулъм Тони Кан заяви, че клубът би изслушал оферти за Жоао Палиня, но се надява "основният" халф на остане на "Крейвън Котидж", съобщи ДПА.

Палиня, който бе пред трансфер в Байерн Мюнхен миналата година, подписа продължение на договора си с лондонския клуб през септември до 2028, като има и опция клубът да удължи контракта с още 12 месеца. Въпреки това португалският футболист непрекъснато е свързват с трансфер в Челси, Ливърпул и Манчестър Сити.

Дефанзивният полузащитник бе начело в класацията по шпагати във Висшата лига миналия сезон и е напът да повтори постижението и през тази кампания.

"Радваме се, че е при нас и искаме да бъде част от отбора, колкото се може по-дълго. Много сме щастливи, че подписа нов договор", коментира Кан.

"Ако дойде оферта и е смислена за всички страни, това ще бъде нещо, върху което ще мислим. Но искаме да го задържим", каза още той.

Палиня премина във Фулъм през юли 2022 и вкара 4 гола в първия си сезон за котиджърс, като имаше с 48 шпагата повече от подгласника си в класацията Моузес Кайседо от Челси.