Една от големите звезди в Ливърпул – Мохамед Салах най-сетне прекъсна головата си суша при победата с 3:1 над Саутхемптън и този резултат беше повод за въздишки на облекчение сред „червените” фенове. Радостта на египетския национал след попадението обаче донесе и допълнителни положителни емоции за тях, а клипчето все още обикаля социалните мрежи и се споделя непрекъснато.

Клоп: Показахме какво чудовище е станал Ливърпул

Поредицата от 9 последователни двубоя (от които 7 във Висшата лига) без попадение за Салах беше най-дългата за него, откакто той пристигна на „Анфийлд” и започна да троши рекорди. Логично беше и неговото избухване пред сектора с гостуващи привърженици на „Сейнт Мерис”, но не събличането на фланелката и демонстрирането на завидна мускулатура приковаха вниманието.

Салах: Радвам се гола си, както и че Хендерсън вкара след 20 мача

Привържениците на Ливърпул се забавляват открито с начина, по който Мо Салах финтира своите съотборници Джордан Хендерсън и Андрю Робъртсън. Двамата се бяха засилили с мощни крясъци от двете му страни със съвсем очевидното намерение да го прегърнат. Точно когато те скочиха към африканеца, с рязко кривване – и общо взето незаинтересован от вниманието им – той всъщност ги принуди да изпълнят прегръдката без негово участие.