Футболистът на Челси Франсеск Фабрегас заяви, че Ла Масия без никакво съмнение е най-добрата школа, където един млад играч може да получи своето развитие.

„Чувствам се изключително щастлив в Челси. Семейството ми е доволно. Адаптирахме се напълно към живота в Лондон. Феновете ме обичат. Много съм щастлив, че напуснах Барселона и преминах в Челси. От Барселона единствено ми липсва моето семейство и приятелите ми“, коментира Фабрегас в интервю за списанието „Vanity Fair“.

„Без никакво съмнение Ла Масия е най-доброто място, където един млад човек и играч може да израсне и да се развие като футболист“, добави Сеск.

„Все още не мисля за края на моята кариера. В добра форма съм. Чувствам се добре физически. Със сигурност това ще бъде един от най-тежите дни в моя живот. Още не си го представям как ще стане“, продължи халфът.

Бакайоко: Не съм в Челси, за да заменя Матич

„Когато Моуриньо бе треньор на Реал Мадрид, той бе мой враг. След това имах възможност да работя с него в Челси и той ми даде много. Когато беше начело на Челси, бях готов да умра за него. Имам много добри спомени с него, които ще ги пазя завинаги“, каза още Франсеск Фабрегас.