Новото попълнение на Уест Хем Патрис Евра разкри, че не му е било нужно никакво време за размисъл, за да се споразумее с "чуковете" и да подпише до края на сезона. Футболистът парафира своя договор буквално преди минути, като по-рано днес премина медицински прегледи. 

Официално: Евра се завърна във Висшата лига

"Всичко се случи много бързо. Агентът ми ми се обади и ми каза, че спешно трябва да се прибера (б.р. от Дубай) в Лондон. Срещнах се с мениджъра, когото познавам още от Манчестър Юнайтед, а след това се видях и с шефа и нещата станаха много лесно", разказа Евра.

"Когато трябва да сключиш сделка и парите не са водещи, всичко се може да се случи за по-малко от 5 минути. Най-важното нещо за мен бе да се присъединя към Уест Хем, за да помогна на съотборниците ми да спечелим, колкото се може повече мачове", заяви той.

"Тази сделка бе най-бързото нещо, което съм правил в живота ми. Двете страни искаха да работят заедно и това спомогна за бързото сключване на споразумението!", заяви французинът. 

"Чувствам се страхотно. Завърнах се и съм благодарен на Уест Хем, че ми даде възможност да върша работата си. Щастлив съм, че съм тук. Не знаете колко голям късметлия се чувствам, че утре ще се събудя и ще знам, че ще тренирам със съотборниците си", призна още Евра.

Евра остана без отбор на 3 ноември, когато беше уволнен от Марсилия, защото удари един от феновете на тима с крак в главата. Той получи наказание да не играе 7 месеца, но само в евротурнирите, защото това се случи преди мача на марсилци в Лига Европа с Гимараеш.