Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра изригна след разгромната загуба с 1:6 у дома от Тотнъм. Той отправи тежки думи към "червените дяволи" и нарече отбора "развалина". Евра дори смята, че някои хора в клуба имат нужда от шамар, за да потръгнат нещата.
 
Евра, който игра на "Олд Трафорд" между 2006 и 2014 г. и спечели девет трофея, симпатизира на мениджъра Оле Гунар Солскяер, но според него той не е успял да реализира трансферните си цели.
 
"Аз съм позитивен човек, но никога не искам да говоря за Юнайтед, защото всеки път, когато казвате истината, това може да навреди. Страстен съм и обичам клуба си, но знам, че трябва да имате някакъв филтър, когато говорите по телевизията, но това е развалина.
 
Чувствам се тъжен за собственика ... Какво ще кажете за управителния съвет? От колко години е напуснал Фъргюсън? Колко мениджъри са уволнени?", заяви Евра пред Скай Спортс
.
"Не знаем, защото той иска играчи като Санчо, но те не отговарят на точната цена. Какво се случва с моя клуб? Наистина съм емоционален. Не популяризирам насилието, но много хора се нуждаят от силен шамар в този клуб в момента", каза още французинът.