Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, се извини на феновете на "червените дяволи" за поражението с 1:6 срещу Тотнъм във Висшата лига.
Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо се завърна с успех на "Олд Трафорд", около две години след уволнението си от 20-кратните шампиони на Англия. Поражението изравни най-голямото поражение на Юнайтед във Висшата лига. През октомври 2011 година "червените дяволи" загубиха у дома с 1:6 от градския си съперник Сити.
 
"Първо съм фен на Юнайтед. Това е моят клуб. Горд съм да нося екипа на отбора, но искам да се извиня. Не бяхме достатъчно добри, поднасям извиненията си на всеки един запалянко по света. Вие заслужавате нещо доста по-добро от това. Бих останал далеч от социалните мрежи, но вие заслужавате повече. Не може да се крием, след победа и след загуба. Чувствам се ужасно, но обещавам, че ще се справим по-добре. 
 
Клуб като Юнайтед не трябва да губи, но да губим по този начин, от това наистина боли. Неудобно ми е, защото сме разочаровали изключително много хора, които са гледали мача у дома. Трябва да имаме много високи стандарти. Имаме добри футболисти, но не показваме необходимата класа. Трябва да се погледнем в огледалото, като индивидуалности и като отбор. В момента не сме много близо до това", написа английският национал в Туитър.
 
Манчестър Юнайтед гостува в Нюкасъл на 17 октомври след паузата за националните отбори.