Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник обясни защо Кристиано Роналдо не е изпълнил дузпата, която бе отсъдена при 2:1 за Арсенал. Зад бялата точка застана Бруно Фернандеш, който обаче пропусна. 
 
"Двамата се разбират помежду си кой да изпълнява. След двубоя Кристиано ми обясни, че не се е чувствал достатъчно добре, за да бие той. Роналдо е абсолютен професионалист, който не спира да се грижи за себе си. Винаги пристига първи за тренировка и последен си тръгва. По тази причина на 37 години той все още е в състояние да играе в най-трудното първенство”, коментира Рангник.
Немският специалист смята, че тимът му е бил ощетен от съдиите при загубата с 1:3 от Арсенал.
 
“И трите решения на ВАР не бяха в наша полза. Третият гол на Арсенал беше след засада, а не второто попадение на Роналдо. Освен това през първото полувреме имаше друга игра с ръка в тяхното наказателно поле, както и една ситуация с Антъни Еланга", заяви той след мача и призна, че на практика Ман Юнайтед вече няма шанс да стигне до Шампионската лига.
 
"След днешната загуба вече не е реалистично да смятаме, че ще се класираме за ШЛ. Шансовете не бяха кой знае какви и преди днес, но сега вече… За мен обаче беше важно, че показахме по-добра игра и с лекота можехме да отбележим 3-4 гола. Реагирахме много добре след първото попадение на съперника и създадохме доста положения, като това се вижда и от броя на гредите, които ударихме. Единствената ни слабост беше, че не се защитавахме добре", добави Рангник.