Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера опита да успокои привържениците на „червените дяволи”, които са силно затревожени за играта и резултатите на отбора си в предсезонната подготовка на английския тим.

Испанският полузащитник довери, че отборът е изцяло фокусиран върху тренировките и предстоящия сблъсък с Лестър в първия кръг на Висшата лига.

В ранните неделни часове Юнайтед допусна тежка загуба от вечния враг Ливърпул, като мърсисайдци поразиха тежко отбора на Жозе Моуриньо с 1:4. Дни преди това Юнайтед надви Милан след маратонски дузпи, а преди това бяха регистрирани два хикса с Клуб Америка и Сан Хосе Ърткуейкс.

Ерера стартира във всички четири контроли на турнето в САЩ за Манчестър Юнайтед, но не смята да се нервира на неуспехите на Юнайтед в Щатите.

„Последното нещо, което трябва да гледаме са резултатите. Ние играем с едни и същи играчи в срещите. Този период ми прилича много на този покрай Коледа, а не толкова на предсезонна подготовка. Трябва да сме задружни и да използваме минутите, в които играем да се настроим подобаващо за старта на сезона в Англия. Нужно е да надградим за първия мач с Лестър. Разбира се, че не е хубаво да губим, но подготовката е да изчистим грешките, а не да гоним резултати”, сподели Ерера пред сайта на Юнайтед.

„Червените дяволи” са на турне в САЩ без част от основните си състезатели, като Джеси Лингард, Ашли Йънг, Маркъс Рашфорд, Ромелу Лукаку и Пол Погба не са с отбора отвъд Океана. Всички те имат допълнителна почивка след ангажиментите им на Мондиал 2018.

„Всички, които сме тук даваме най-доброто от себе си, което само може да ни помогне. Децата, които са с нас ни помагат много и ни карат да даваме най-доброто от себе си и да надграждаме играта си”, завърши Ерера.