Мениджърът на Челси Енцо Мареска разкри каква е рецептата, за да накара Джейдън Санчо да се превърне в един от водещите му играчи.

Футболистът направи успешен дебют за лондончани, а възгледите на Енцо Мареска за играча на Манчестър Юнайтед може би са лек намек към ръководството на тима от „Олд Трафорд.“

Санчо се присъедини към „сините“ под наем за сезон, като Челси има възможността да купи играча на „червените дяволи“ за сума до 25 милиона паунда през следващата година.

„Много е важно. Имам чувството, че Джейдън е човек, който се нуждае от любов. Това е, което си помислих, когато говорих с него, преди да се присъедини към нас. Освен това знам, че той има желание да покаже възможностите си, но за мен това просто да се наслаждавам на футбола“, сподели Енцо Мареска.

Джейдън Санчо има 12 гола в 83 мача във всички турнири за Манчестър Юнайтед, а снощи дебютира за новия клуб при успеха с 1:0 над Борнемут като гост.

"Това е причината да играят. Футболистите са щастливи и искат да играят, искат да се наслаждават на футбола и след това, тъй като са добри, ще показват и добри неща“, добави мениджърът.

Репортаж от Борнемут - Челси 0:1: