Унай Емери сподели на пресконференция, че завърналият се след контузия десен бек Ектор Бейерин едва ли ще бъде готов за гостуването на Манчестър Юнайтед в понеделник.

Испанският защитник бе извън игра от януари насам, след като получи разкъсване на кръстни връзки при успеха над Челси с 2:0, но игра 15 минути при разгромната победа над Нотингам с 5:0 в турнира Карабао Къп във вторник вечер. За „артилеристите“ предстои визита на „Олд Трафорд“, но Емери не иска да рискува със здравето на бранителя.

„Мисля, че не. Може би на него му се иска, но ние трябва да изслушаме лекарите, а те искат той да се завърне постепенно. Сега му предстоят игрови минути с тима до 23 г. Смятам, че той се чувстваше отлично днес, първите му минути на терена след завръщането бяха страхотни. Ще го използваме заедно с Ейнсли Мейтланд-Найлс и Калъм Чеймбърс на позицията десен бек. Най-важните неща за Ектор са неговото поведение и опит. Той иска да ни помогне. Когато бе контузен, той не спираше да ни подкрепя в съблекалнята“, каза мениджърът на „топчиите“. /БГНЕС