Съсобственикът на Челси - Бехдад Егбали, продължава с редовни посещения в съблекалнята на отбора, а също и в офиса на Маурисио Почетино, решения, които рискуват „да предизвикат допълнителен дебат“ сред собствениците на клуба, твърди The Telegraph.

Челси прави най-лошия си старт в лигата от 1978-а година насам, а Егбали бе видян да посещава съблекалнята на „Стамфорд Бридж“ след загубата на отбора с 0:1 от Астън Вила.

Gulliver/GettyImages
19 снимки

Telegraph добавя, че Егбали е широко критикуван за това, че е влязъл в съблекалнята след поражението от Брайтън през миналия сезон и нарекъл отбора „срамен“ в обръщение към играчите.

Смята се, че другият собственик Тод Боули е коментирал тази ситуация с Егбали и му е забранил да посещава повече отбора, който обаче отново беше забелязан да напуска съблекалнята на „Стамфорд Бридж" след поражението на Челси от Вила и се твърди, че той прави това след всеки мач, който е посетил този сезон.

Независимо от мотивите му, присъствието на Егбали след мача в съблекалнята рискува да предизвика допълнително напрежение сред играчите, за които мениджърът Маурисио Почетино призна, че са разочаровани от началото на сезона.