Мениджърът на Лестър и бивш такъв на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че ще е наистина много жестоко, ако целият труд на "мърсисайдци" не завърши със спечелването на титлата от Висшата лига в края на сезона.

21 снимки

"Червените" имат внушителен аванс от 25 точки на върха на класирането, но пандемията от коронавирус прави изключително сложно завършването на настоящия сезон. Самият Роджърс е запознат с чувството да е на косъм от титлата, но да я изпусне, след като Ливърпул остана на точка зад Манчестър Сити в края на сезон 2013-2014-та. 

"Те бяха постоянно най-добрият отбор от началото на сезона. Нивота, на което се представят и качеството, което притежават, е просто фантастично", започна северноирландецът. 

"Ще бъде огромна срамота, ако не вдигнат титлата в края на сезона. Те го заслужават. Юрген обаче е като всички останали - той се надява да се върнем по терените, когато е безопасно. В моя случай с Ливърпул бяхме близо до титлата, но нещо не ни достигна. Просто трябва да продължиш напред в такива случаи", завърши Роджърс.