Футболистът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд говори за възможността Джейдън Санчо да се присъедини към „мърсисайдци“ от Борусия Дортмунд. Нападателят е силно свързан с трансфер в Манчестър Юнайтед и Челси, като според информациите „червените дяволи“ са все по-уверени, че могат да примамят Санчо на „Олд Трафорд“.

Защитникът на Ливърпул обаче изпрати съобщение до съотборника си в английския национален отбор и заяви, че той е много специален играч.

„Ако дойде при нас, ще направи нашия отбор още по-добър“, заяви Александър-Арнолд пред британския актьор, рапър и комик Майкъл Дапа в интервю в „Instagram“.

„Така че бих се радвал повече от него, ако дойде при нас. Играх с него за Англия и той е наистина специален, специален, специален, специален талант“, сподели още 21-годишният англичанин.

Санчо е отворен за трансфер във Висшата лига и по-специално в Манчестър Юнайтед, но е решен да не се отказва и от Шампионската лига. Ако Юнайтед не успее да се класира за най-престижния европейски клубен турнир, то Ливърпул би могъл да спечели надпреварата за 20-годишния бързак.

„Червените“ вече имат навика да подкрепят Клоп на трансферния пазар, като изпълняват основните му трансферни цели. Бившият клуб на германския наставник обаче ще иска доста сериозна сума за Санчо – спекулира се цена от около 100 милиона паунда. Финансовата криза, породена от пандемията от коронавируса обаче може да попречи на клубовете да хвърлят големи суми за трансфери това лято.

Директорът на Юнайтед Ед Удуърд вече каза, че клубът ще трябва да преоцени плановете си за трансфери, хвърляйки съмнение относно трансфера на Джейдън Санчо.