Звездата на Лестър Сити Джейми Варди заяви, че изобщо не смята да взима присърце критиките, които Майкъл Оуен отправи към него.

Бившият английски национал упрекна нападателя на „лисиците“, че не е изпечен голмайстор, след като преди изминалия уикенд Варди беше в серия от 10 поредни мача без отбелязан гол. Срещу Манчестър Сити обаче 29-годишният играч избухна с хеттрик за победата с 4:2 и напомни за уменията, които му помогнаха да реализира 24 попадения в английското първенство през миналия сезон.

„Не слушам подобни мнения. Оуен може да говори, каквото реши. Всеки има правото на собствено мнение“, коментира Варди. „Изобщо не смятам да чета изказванията му. Те сами отговорят за това, което говорят.“

„Просто ще продължа напред. Ще работя здраво в тренировките и дано пренеса това в мачовете. Изобщо не се тревожех за серията без гол. Очевидно след случилото се през миналия сезон, очакванията се увеличиха. Макар и напоследък да не взимаме резултатите, които ни се иска, и да изиграхме някои мачове под нивото си, дълбоко в себе си знаем, че сме същият тим от миналата година. Срещу Сити определено го показахме“, коментира Варди.