Настъпи времето за старта на 28-ия сезон в английската Висша лига. Залогът е по-голям отвсякога в борбата за всяко едно място, а всеки фен на футбола на Острова може да се конкурира с един от водещите и коментаторите на DIEMA XTRA – Петър Виденов, в битка за познанията си в Премиър лийг.

Кампанията  стартира с Ливърпул – Норич, а вие ще можете да участвате в безплатната фентъзи-лига на ffstars.com. Участието е напълно безплатно, а ако покажете нужните познания може да спечелите 200 лева в края на годината. Конкурирай се с Петър Виденов и още няколко стотин българи и направи повече точки от тях. Кодът за достъп до лигата е – rif792.

Крайният срок за направата на отбора е 9-и август, 21,00 часа българско време - един астрономически час преди старта на мача между европейския клубен шампион и Норич Сити, като срещата може да гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Прочети повече за играта за читателите на GONG.BG в следващия линк

- https://ffstars.com/2019/08/09/игра-фентъзи-английска-висша-лига/?fbclid=IwAR0roAi6DG6R6uc9zv4mBHOfp0HlZ80pc7KhYFO7g-W56xoEzT2MpIbGeg4