Ръководството на Ливърпул е получило окуражаващи знаци, че желанието на звездите на тима Върджил Ван Дайк и Трент Александър-Арнолд е да продължат своите договори с „червените”.

Освен на двамата бранители, в края на сезона изтича и договорът на Мохамед Салах.

Тримата се превърнаха в изключително важна част от тима на Юрген Клоп в последните години, който успя да спечели Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп и Купата на Лигата.

Американските собственици на клуба правят всичко възможно да убедят тримата да продължат контрактите си на „Анфийлд”, въпреки че към момента новият мениджър на мърсисайдци Арне Слот умело отбягва въпросите за тяхното бъдеще.

Според информация на teamTALK, „червените” са получили окуражителни знаци за ситуацията около Върджил Ван Дайк и Трент Александър-Арнолд, за които все по-повече се твърди, че представляват сериозен интерес за Реал Мадрид.

Разбира се, развитието на сезона за Ливърпул сериозно може да наклони везните в една или друга посока, но към момента прогнозите са, че двамата защитници са склонни да останат на „Анфийлд” при значително подобрени условия по своите договори.