Полузащитникът на Лестър Уилфред Ндиди ще бъде извън терените десетина дни. Нигерийският национал бе сменен при равенството с Евертън в сряда, а прегледите показаха, че има леко разкъсване на сухожилие. 

Наставникът на тима, Брендън Роджърс, сподели обаче и добрата новина, че голмайсторът на тима, Джейми Варди, е все по-близо до завръщането си в игра. 

"Ще бъде извън игра 8-10 дни. Късметлии сме, че защото понякога подобна контузия може да отмене много повече време за лечение", каза мениджърът на Лестър Брендън Роджърс.

Голмайсторът на тима Джейми Варди се възстановява успешно и също скоро ще поднови тренировки. Варди претърпя операция от херния миналата седмица и от клуба не бързат с прогнозите кога той ще играе отново.

"Варди днес тренира във фитнеса, вече прави и бегови упражнения. Възстановяването му върви добре. Ще видим кога отново ще мога да разчитам на него", каза Роджърс. Лестър е трети в класирането на 2 точки зад лидера Манчестър Сити. В неделя тимът на Брендън Роджърс приема Лийдс.